Το καλάθι σας είναι άδειο!

 

baner metaforika doseis tropoi-apostolis tropoi-pliromis Smok Infinix Hotcig Kubi
cloud_rba_by_cloud_mods_new_batch_03_22_new_logo_engravement_1.jpg
cloud_rba_by_cloud_mods_new_batch_03_22_new_logo_engravement_1.jpg cloud_rba_by_cloud_mods_new_batch_03_22_new_logo_engravement_2.jpg_1 cloud_rba_by_cloud_mods_new_batch_03_22_new_logo_engravement_3.jpg_1

Cloud RBA by Cloud Mods - New Batch 03/22 (New Logo Engravement)

Στο νέο Batch του Cloud RBA άλλαξε το χαραγμένο λογότυπο και πλέον υπάρχει το κλασικό της Cloud Mods. Αποτελεί την ταυτότητά της Cloud Mods και είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξει κάποιος όταν κρατάει το Cloud RBA! Έγιναν επίσης και κάποιες αλλαγές διαστάσεων, μικρές σε μέγεθος, σχεδόν αδύνατο να μετρηθούν αλλά σίγουρα βελτιώθηκε η εφαρμογή σε όλα τα boro tank!


Το Cloud RBA είναι μια γέφυρα συμβατή με τα Boro Tank από την Cloud Mods. Πρόθεσή της είναι να φέρει το προφίλ απαλότητας και γεύσης των ατμοποιητών Cloud RTA στον κόσμο του Billet Box.

Είναι ένα σχέδιο που εκμεταλλεύεται πολύ καλά τον διαθέσιμο χώρο που προσαρμόζεται, αλλά εξακολουθεί να έχει συμπαγές μέγεθος αφήνοντας χωρητικότητα μεγαλύτερη από 4,2 ml σε μια τυπική δεξαμενή boro! Εύκολο στο "στήσιμο", με άφθονο χώρο για να χωράει αρκετά μεγάλα coil και με ρύθμιση του αέρα μέσω των airflow pins. Λειτουργεί εξίσου καλά σε MTL ή DL τζούρα. 


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Cloud RBA

5x airflow pins (1mm, 1.5mm, 2mm, 3mm, 4mm)

1x Bag of spares and allen key

1x Authenticity Card

 
Πίσω στο: Boro - Bridges