Το καλάθι σας είναι άδειο!

 

baner metaforika doseis tropoi-apostolis tropoi-pliromis Smok Infinix Hotcig Kubi

Τρόποι Αποστολής

Εντός Ελλάδας, η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με δική σας επιλογή με τις παρακάτω εταιρείες ταχυμεταφορών:

 • Γενική Ταχυδρομική
 • Courier Center
 • Svuum

Σχετικά με τις εταιρείες ταχυμεταφορών "Γενική Ταχυδρομική" και "Courier Center":

geniki logo

courier center logo

 • Παράδοση σε 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες

Η παράδοση πραγματοποιείται σε 1 εργάσιμη ημέρα (αφορά πόλεις) ή 2 εργάσιμες ημέρες (αφορά δυσπρόσιτες περιοχές), εφόσον η παραγγελία σας τοποθετηθεί πριν τις 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

 • Δωρεά μεταφορικά για παραγγελίες από 29€ και άνω

Για παραγγελίες ύψους 29€ και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος των μεταφορικών είναι 2,5€.

 • Αντικαταβολή 1€

Στην περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή το κόστος είναι 1€ ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας. Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετήσετε την παραγγελίας σας πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, ώστε να μην επιβαρυνθείτε το κόστος της αντικαταβολής.

 • Tracking Number

Τα email με τους αριθμούς αποστολής τα παραλαμβάνετε αυθημερόν μετά  τις 19:00.


logo svuum colored

Σχετικά με την εταιρεία ταχυμεταφορών “Svuum”:

 • Αυθημερόν παράδοση

Εφόσον η παραγγελία σας τοποθετηθεί από τις 00:01 τα μεσάνυχτα έως τις 11:00, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας αυθημερόν με σταθερό κόστος αποστολής 5,5€. Αν η παραγγελία τοποθετηθεί μετά το μεσημέρι, η παράδοση πραγματοποιείται εγγυημένα την επόμενη ημέρα.

 • Πληρωμή με αντικαταβολή

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με την παραλαβή του προϊόντος σε μετρητά ή POS. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2€.

 • Επιλογή διαστήματος παράδοσης

Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε το επιθυμητό διάστημα στο οποίο θα είστε διαθέσιμοι να παραλάβετε την παραγγελία σας.

 • Παράδοση από Δευτέρα έως Σάββατο

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο με ενιαία χρέωση, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

 • Real Time Tracking

Μπορείτε να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο ακριβώς το σημείο που βρίσκεται η παραγγελία σας και μπορείτε να καλείτε απευθείας τον οδηγό, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη επικοινωνία.

svuum smartphone

*Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε συγκεκριμένους ταχυδρομικούς κωδικούς.  Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αν βρίσκεστε στις περιοχές εξυπηρέτησης της, θα εμφανιστεί το πεδίο  “Svuum” στις επιλογές αποστολής.


Αποστολή με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών γίνεται κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν αποκλειστικά τον παραλήπτη και ουδεμιά συμμέτοχή στην πληρωμή των εξόδων θα έχει η Vape Experts, όποιο και αν είναι το ποσό της παραγγελίας που τοποθετείτε.

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με την Γενική Ταχυδρομική και το κόστος των μεταφορικών 10€ ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας


For our International Customers

We ship our products anywhere in the world. Please, place your order online or contact us by email info@vapexperts.gr. Soon you will be contacted by our sales department about the shipping cost. We accept payments via credit/debit cards and bank transfer.